Varumärket Tata Harper grundades 2010 av Tata Harper och är ett ekologiskt lyxvarumärke. Produkterna är naturliga och ekologiska. I denna recension har Sophia D testat och recenserat Tata Harper Hydrating Floral Mask.

Tata Harper Hydrating Floral Mask

Jag har testat Tata Harper Hydrating Floral Mask och jag säger bara wow wow wow! Vilken lyxig fuktbomb denna produkt är! Produkten kommer i en vacker liten grön glasburk med guldlock. I första anblick utstrålar även denna produkt denna wow-känsla och att innehållet är desamma var ju bara helt magiskt!

Masken består av en tunn och transparent gelé. Den är lätt att applicera med bara fingrarna, det som jag tyckte var viktigt var att sätta upp håret eftersom den var väldigt kladdig i sin konsistens. Men det är lika lätt att få bort masken som att få den på sig. Masken kändes svalkande och lugnande mot huden. Den doftar även helt fantastiskt, verkligen som blommor på burk. Men utan allergiska reaktioner för min del. Jag lämnade på den ca 20-30 minuter, sedan sköljde jag av och resultatet, där pratar vi återfuktad och glowig!

Jag tyckte även att resultat höll i sig 1-2 dagar efteråt och efter 2 veckors användning ca 3 dagar i veckan så tycker jag mig se en allmänt mer återfuktad hy. Denna har blivit en solklar favorit hos mig, och ja priset är väl inte det mest plånboksvänliga. Men jag är villig att bortse ifrån det eftersom jag ALDRIG testat bättre fuktmask än detta.

Betyg: 5/5 

/Sophia D

Mer läsning om Tata Harper: 

Tata Harper Beautifying Face Oil