Lernberger Stafsing är ett svenskt varumärke som dels gör hårvård (grundarna är frisörer) men även hudvård och ansiktsvård som är naturlig och med ekologiska ingredienser. Detta är Scandi-Beauty; enkel hudvård med effektiva ingredienser som hyaluronsyra och niacinamide.

Hudvårdskombo från Lernberger Stafsing 

Alla produkter kommer i supersnygga förpackningar. Produkterna har en fantastisk doft av bland annat Bergamott, Citron, Blodapelsin, Lavendel, Ros, Viol, Musk och Sandelträ. De doftar ljuvligt.

Först börjar jag testa serien mitt under sommaren. Då kändes den för fet för min hy så jag tog en paus. När jag sen testade en ny period under hösten när jag hade betydligt torrare hy funkade produkterna utmärkt. Jag fick en fin strålande hy! Väldigt fuktboostad! De dagar jag känt att det blivit för mycket fukt (att jag nästan blir fet i hyn) tog jag bort överskottet eller använde puder. Men min hy mådde väldigt bra när jag använde dessa produkter. Slät, fin och silkeslen. Blev förtjust i alla produkterna men extra mycket i dagkrämen som får toppbetyg!

 

• Day Cream – Niacinamide, Hyaluronic Acid, Wild Plum, Squalane – Betyg: 5/5

• Facial Oil –  9 ekologiska oljor – Betyg: 4/5

• Moisture Boost Serum – Fuktboostande serum  – Betyg: 4/5

/Frida F

Mer läsning om ansiktsvård:

Testat: serum mot pigmentfläckar från Patyka