Juice Beauty är ett varumärket som grundades år 2005 och en stor kändisfavorit hos bland annat skådespelerskan Gwyneth Paltrow. Det finns allt för alla hudtyper och produkterna har juicer som bas. I denna recension har Frida F testat och recenserat Juice Beauty Phyto-Pigments Illuminatng Primer – 01 Luminous.

Juice Beauty Phyto-Pigments Illuminatng Primer – 01 Luminous

Jag har testat Juice Beauty Phyto-Pigments Illuminatng Primer – 01 Luminous, en lätt skimrande primer som dessutom sägs ha vårdande egenskaper och funkar även som ett ansiktsserum. Produkten kommer i en snygg glasflaska.

Första gången jag använde primern gjorde jag misstaget att glömma bort att skaka flaskan och dessutom lägga den på ett väldigt torrt ögonparti. Det blev inte bra! Jag kan avslöja att glittret i primern då snarare framhävde mina rynkor än dolde dem.

Men sen läste jag på: Skaka noga innan användning som det står på den snygga glasflaskan. Och när jag gjorde det och dessutom hade applicerat ögonkräm innan blev resultatet mycket bättre. Jättebra faktiskt! Primern ger ett lätt skimmer i ansiktet så man känner sig verkligen jättefräsch.

Doftmässigt luktar primern nästan ingenting och produkten går lätt in i huden.

Betyg: 4,5/5

/Frida F

Mer läsning om Juice Beauty:

Testat: ansiktskräm med spf 30 från Juice Beauty