BYBI är ett varumärke från Storbritannien med hudvårdsprodukter med en färgstark-look. I denna recension har Anna F testat och recenserat BYBI Crystal Clear Cleansing Gel 60 ml.

BYBI Crystal Clear Cleansing Gel 60 ml

BYBIs cleansing gel är en kristallklar gel som ger lagom mycket lödder som enligt sin produktbeskrivning ”passar normal, tilltäppt, obalanserad fet eller hud med tendens till finnar och blemmor”. Relaterar till det och kan säga att produkten ifråga stämmer bra överens med den beskrivningen.

Tyvärr löddrar cleansing gel inte så mycket som jag hade önskat, eller rättare sagt så ger den mig inte riktigt ”det glid” jag behöver över huden för att kunna använda den med min Foreo Luna, därför har detta blivit min dusch-cleanser.

Crystal Clear Cleansing Gel funkar dock utmärkt att använda för sig och huden känns verkligen rengjord utan att kännas för stram efter användning. Kanske är det inulinen, (en prebiotisk ingrediens från cikoriarot) som håller vad den lovar – det vill säga att skydda och balansera huden. Nackdel? Den är ganska liten för sitt pris och produkten tar slut fort.

Betyg: 3/5

/Anna F

Mer läsning om BYBI:

Ansiktsolja från Bybi som ger glow!