Juice Beauty grundades 2005 och har funnits i Sverige sedan 2016. Varumärket är en kändisfavorit i USA. Produkterna har något för alla hudtyper. I denna recension har Emma M testat och recenserat Juice Beauty Spf 30 Oil free moisturizer.

Juice Beauty SPF 30 Oil free moisturizer

Jag har testat Juice Beauty SPF 30 Oil free moisturizer som är en fuktighetskräm med SPF30. Krämen är ganska fast och vit – jag tycker den är ganska lik klassisk solkräm i känslan och färgen men eftersom den är väldigt kompakt när den kommer ur tuben så påminner den mig även om hudsalva. Den har en doft av somriga blommor som jag älskar.

Jag börjar med en liten klick kräm som jag masserar ut i ansiktet för att förhindra att få en hinna som vissa solkrämer kan ge. Den vita krämen blir snabbt genomskinlig och absorberas i huden på ett skönt sätt. Den känns väldigt återfuktande och det bästa av allt är att den inte blir blank – något jag med blandhy upplever att klassiska solkrämer kan bli.

Jag har använt den i min dagliga hudvårdsrutin tillsammans med serum under och foundation över och det har funkat toppen för mig. Gillar verkligen att den kombinerar två produkter i en – mer plats i badrumsskåpet och mindre packning i necessären vid resor. Tuben hade kanske kunnat vara lite snyggare men bortsett från det så hittar jag inga minus med den här!

Betyg: 5/5

/Emma M

Mer läsning om Juice Beauty:

Stamceller för effektiv hudvård – Overnight Cream från Juice Beauty