Dr. Hauschka har funnits sedan 1935 och är ett varumärke som har allt från ansiktsvård till sminkprodukter. I denna recension har Sophia D testat och recenserat Dr. Hauschka Bronzing Powder i nyansen 01 Bronze.

Dr. Hauschka Bronzing Powder 01 Bronze 10 g

Jag har testat Dr.Hauschkas bronzer i nyansen 01 Bronze. Den kommer i en puderdosa med spegel och känns rent utseendemässigt väldigt klassisk och minimalistisk. När jag använder den känner jag mig som när jag såg på när min mamma sminkade sig om morgonen eller inför en middagsbjudning. Bronzern har en kall brun nyans och det är inget skimmer utan produkten är helt matt. Jag har alltid haft bronzers med skimmer, men efter att ha testat denna så känner jag att matt känns som det nya! Jag tycker jag får en väldigt fin solskysst-look!

Doften känns som sommar eftersom den är väldigt blommig! Jag har ju testat lite annat från Dr. Hauschka i sminkväg och den doftar väldigt likt dem andra produkterna. Jag tror även alltid att jag ska reagera när det doftar blommor, men nej inga reaktioner vilket gjorde mig glad. Detta är såklart väldigt individuellt vad ens hud tål och inte tål. Men jag gillar att denna bronzer doftar lite blommigt, känns ännu mer som sommar då!

Jag kan varmt rekommendera Dr. Hauschka Bronzing Powder 01 Bronze och när jag letar efter den perfekta matta bronzern nästa gång så vet jag vart jag hittar den!

Betyg: 5/5 

/Sophia D

Mer läsning om Dr. Hauschka:

Bronzing Tint som ger den klassiska solkyssta looken!