Whamisa är ett K-beautymärke med ekologiska produkter. Whamisa har allt inom ansiktsvård, från rengöring och ansiktskräm till toner och sheetmask. I denna recension har Sophia D testat och recenserat Whamisa Organic Fruits Hydro Gel Mask Sheet och Whamisa Organic Flowers Hydro Gel Mask Sheet.

Jag har testat sheetmasks från Whamisa, både Organic Fruits och Organic Flowers. Jag har mest använt ansiktsmasker som kommer på burk eller i tub och detta är ju något helt annat! Maskerna kommer i en förpackning som man öppnar i ena hörnet. Den kommer i en geléliknande form i två delar. Man behövde även vika upp masken för att sedan placera på ansiktet. Det stod 20 minuter men jag satt med båda en hel timme(två olika tillfällen såklart) och tyckte det funkade bra. När jag var klar drog jag av masken och det var som ett serum undertill som jag masserade in i ansiktet tillsammans med min nattkräm.

Whamisa Organic Fruits Hydro Gel Mask Sheet

Organic Fruits kändes under användningen väldigt svalkande mot hyn och efteråt var jag återfuktad och min hy var alldeles lugn. När jag vaknade på morgonen tycktes jag mig se både mer lyster och glow! Men det som verkligen var tydligt var att min hy fortfarande var alldeles lugn och återfuktad. Denna har faktiskt blivit en riktig favorit hos mig just för den lugnande-effekten!

Betyg: 5/5 

Whamisa Organic Flowers Hydro Gel Mask Sheet

Organic Flowers var också väldigt återfuktande och lugnande, men kändes dock inte alls lika svalkande mot hyn. Efter användning fick jag även här ett lyster och märkte av ett lugn i hyn! Denna ansiktsmask gav verkligen ett riktigt glow!

Jag tyckte dem var väldigt lika varandra men skulle väl säga att skillnaden var att Organic Flowers gav mer glow medan Organic Fruits var mer lugnande! Båda får dock toppbetyg och perfekt att unna sig med en sheetmask till spakvällen eller för en lugn stund framför en film eller favorit serien!

Betyg: 5/5 

/Sophia D

Mer läsning om Sheet Mask från Whamisa:

Whamisa Organic Seeds Hydro Gel Sheet Mask