Weleda har funnits sedan 1921 och har ett stort utbud för hela familjen, allt från duschtvål till ansiktskräm. I denna recension har Anna F testat och recenserat Weleda Blemished Skin S.O.S Spot Treatment.

Weleda Blemished Skin S.O.S. Spot Treatment

Vilket hallelujah-moment det var när jag upptäckte en prisvärd och fungerande spot treatment. Förutom att vara löjligt effektiv på mindre plitor så älskar jag den för att den inte syns på huden → funkar utmärkt att använda på dagtid. Är du försiktig kan du även komma undan med att använda det under smink… Men ta inte för mycket, då ”bollar” det sig.

Jag upplever att många spot treatments torkar ut huden, vilket denna inte gör. Trots sin uttorkande effekt på finnen så blir huden aldrig röd och irriterad vid användning. Lukten är precis som de andra Weleda produkterna fräsch och uppfriskande, men kanske inte något för dig som är känslig för eteriska oljor. Personligen har jag inga problem med doften och skulle lätt köpa denna produkt igen!

Betyg: 5/5

/Anna F

Mer läsning om vad Anna tycker om Weleda Blemished Skin:

GBS testar: Ekologisk rengöring som löddrar