BYBI kommer från Storbritannien och är ett färgsprakande varumärke med ekologisk och naturlig hudvård. I denna recension har Mikaela B testat och recenserat  Bybi Smooth & Soothe Facial Scrub.

BYBI Smooth & Soothe Scrub Facial Scrub 60 ml

Jag har testat Bybi Smooth & Soothe Scrub som kommer i en gullig och snygg turkosgrön tub med guldig text som är gjord av biologiskt nedbrytbar sockerrör.

Den här skrubben ska ge mjukare hud som lättare tar upp näring efter användning och det tycker jag att den gör! Själva skrubben kommer i en ganska fast kräm som doftar örtigt och gott. Jag tar en ärta skrubb och masserar ut i ansiktet på fuktig hud, vilket gör den lite mer krämig och mjölkig på huden. Den river absolut inte någonting på huden utan jag upplever snarare att jag får en lätt massage av de små kulorna av jojobaolja. Jag känner att jag får en rejäl djuprengöring och döda hudceller försvinner på ett skonsamt sätt tack vare enzymerna i skrubben. Huden blir mjuk och len och tar upp efterföljande produkter bättre. Huden upplevs nästan ännu finare dagen efter användning då enzymerna fått jobba lite och jag får ett fint glow! Eftersom den är så skonsam så kan även de med känslig hud använda denna produkt.

Jag har även testat att använda denna innan Bybi Detox Dust och det är en riktigt bra kombo, speciellt för lite mer oljig och oren hud eftersom det blir en rejäl rengöring och detox för huden.

Betyg: 4,5/5 

/Mikaela B

Mer läsning om BYBI: 

GBS testar: Läppskrubb från BYBI