Dr Hauschka har sitt ursprung från Tyskland och har ett brett sortiment med allt från smink till ansiktsvård och hudvård. Produkterna har ekologiska och naturliga ingredienser. I denna recension har Katja H testat och recenserat Dr Hauschka Translucent Bronzing Tint.

Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint

Jag har testat Dr Hauschka Translucent Bronzing Tint som är en bronzer som är utvecklad för att blandas ut med dagkräm. Det första jag gjorde var att ta en klick i händerna utan att blanda ut den och körde den över hela ansiktet och tänkte den här produkten gillar jag inte, så gör inte som jag. 🙂

Men när jag sedan upptäckte hur den faktiskt skulle användas blev jag så mycket mer nöjd! Jag tar en klick ansiktskräm först på fingrarna, klickar i lite av bronzing tint och blandar sedan ut mellan mina fingrar innan jag applicerar i ansiktet. Bronzern tillsammans med dagkräm ger en väldigt fin och naturlig lyster. Ni vet den där klassiskt ”solkyssta” looken! Eftersom det krävs så lite av produkten kommer bronzern räcka i vad som känns som en evighet.

Bronzern ger en varm färg till ansiktet och passa mig utmärkt eftersom jag har en varm underton, jag har dock svårt att tro att den skulle passa lika bra för en hy med kall underton, men det är bara min spontana tanke.

/Katja H

Betyg: 4/5

Mer läsning om Bronzers: 

Mina 9 bästa ekologiska bronzers