Från Storbritannien kommer det ekologiska och veganska varumärket BYBI. Varumärket är färgsprakande och poppar verkligen i badrumsskåpet! I denna recension har Sophia D testat Mega Mist Hyaluronic Acid Face Mist som är en ansiktsmist från BYBI.

BYBI Mega Mist Hyaluronic Acid Face Mist 50 ml

Jag har testa ansiktsmist från BYBI. Ännu en gång all cred till förpackningen! Jag menar det är en ren dröm att plocka fram denna när man behöver en ordentlig återfuktningsboost! Den är även så snygg att ha med i väskan så man kan fylla på med fukt under dagen. Perfekta kontorskompisen!

Misten är snäll mot huden och doftar ljuvligt. Det känns även som att huden verkligen blir lugnare efter två sprayningar med denna. Jag använder den både innan och efter sminket är applicerat samt fyller på under dagen om det behövs mer fukt och jag känner mig torr. Det har varit ett riktigt hemmakontorsmåste för mig! Jag tycker även jag får mer lyster och att det håller i sig under dagen. Och jag är verkligen All about glow, så detta lyster känns verkligen riktigt riktigt härligt! Jag har inte testat bättre ansiktsmist än denna, tycker ärligt talat att den har allt som står på min lista för hur en mist ska vara. Fukt, ljuvlig doft, snygg förpackning, ger lyster, känns fräsch och irriterar inte huden.

Betyg: 5/5 

/Sophia D

Mer läsning om ansiktsmist: 

Mina 19 bästa ekologiska ansiktsvatten och toners