BYBI är ett färgglatt varumärke med ekologisk och vegansk ansiktsvård. Varumärket kommer från Storbritannien och har allt från ansiktsmist och boosters till peeling och multibalm. Ett stort plus är även att produkternas förpackningar är tillverkade av sockerbaserad bioplast. I denna recension har Mikaela B testat Swipe Clean från varumärket BYBI.

BYBI Swipe Clean

Jag har testat Swipe Clean från BYBI och förpackningen är som ett litet konstverk! Både färgglatt, snyggt och gör sig fint i badrumsskåpet eller vid handfatet.

Det är en helt magisk rengöringsolja och en av de bästa jag någonsin testat! Oljan doftar mjukt och lite örtig, vilket är väldigt behagligt för näsan. Swipe Clean gör skäl för sitt namn då det bara är att droppa några droppar i handen, massera in på ett torrt ansikte och i princip bara dra av smink och smuts från ansiktet.

Den löser verkligen upp allt smink och gör huden både ren, mjuk och len! Ett stort plus är att den inte alls svider i ögonen, vilket rengöringar kan göra. Swipe Clean lämnar inte heller någon oljig hinna eller täpper till porerna. Jag har tidigare varit lite skeptiskt mot rengöringsolja för ansiktet just för att jag har en hud som lätt blir glansig, men denna rengöringsolja älskar jag!

Betyg: 5/5

/Mikaela B

Mer läsning om produkterna från BYBI:

Premiär i shoppen: Hudvård från BYBI!