BYBI är ett färgglatt varumärke från Storbritannien. Varumärket är både veganskt och ekologiskt. I denna recension har Sophia recenserat BYBI Lip Buffer.

BYBI Lip Buffer 10 ml

Jag har testat Lip Buffer från BYBI. I första anblick är ju detta varumärke helt ljuvligt, förpackningarna poppar i badrumsskåpet och man blir glad av att använda produkterna. Lip buffer är en läppskrubb som ska tar bort döda hudceller och hjälper fnasiga och torra läppar.

Jag tycker att skrubben är väldigt mjukgörande och läpparna blir alldeles lena och fina efteråt. Mina läppar har en tendens att under årstidsskiften verkligen bli torra och fnasiga. Men denna lilla tubs innehåll är verkligen en perfekt räddare i nöden till just det problemet! Jag har testat den cirka 1-2 gånger i veckan och tycker att det räcker bra för att läpparna ska hålla sig i schack. Jag tycker inte att man alls behöver speciellt mycket för att det ska räcka till läpparna och då har jag ändå rätt stora läppar, så den är helt klart prisvärd om du har problem precis som jag till och från med torra läppar. Jag gillar även doften av produkten både sött och fräscht, vilket inte är så konstigt då den innehåller både jordgubb och socker!

Betyg: 4/5 

Mer läsning om BYBI:

GBS testar: Bybi Beauty Bakuchiol Booster