BYBI är från Storbritannien och är hudvård som ska ge din hud all boost som den kan få. Det är ekologiska och veganska produkter! I denna recension har Emma testat Bybi Beauty Bakuchiol Booster.

Bybi Beauty Bakuchiol Booster

Jag har testat Bybi Beauty Bakuchiol Booster som är en vårdande ansiktsolja som ska motverka trötthetstecken och fina linjer. Bakuchiol innehåller A-vitamin som hjälper till att stimulera kollagenproduktionen och är ett naturligt alternativ till retinol.

Oljan kommer i en lila gullig flaska som pryder mitt badrumsskåp väldigt bra. Inuti gömmer sig en doftfri genomskinlig olja som tas upp med hjälp av en pipett i glas. Jag är en van användare av ansiktsoljor och använder det varje kväll såväl som morgon.

Något jag upptäckte snabbt var att den här skiljde sig en del i konsistens från många ansiktsoljor jag tidigare använt. Jag upplevde att den hade en lite tjockare formula och när den appliceras på huden känns det som den fyller ut och nästan ”plumpar” min hud. Jag tycker den känns väldigt behaglig och känner mig återfuktad och spänstig när den använts. Ibland använder jag den ensam innan jag applicerar min ansiktskräm och vissa gånger tillsätter jag några droppar av den till krämen.

Efter en månads användning dagligen upplever jag att ojämnheter i huden har minskat, att den känns klarare och har fått en ny lyster. Jag är väldigt nöjd med produkten och ger den en solklar femma!

Betyg:  5/5

/Emma M

Mer läsning om BYBI:

Premiär i shoppen: Hudvård från BYBI!