Sydkoreanska Whamisa är ett så kallat K-Beauty-märke med stort fokus på ansiktsvård, men det finns även kroppsvård i sortimentet. Jag har testat en bodylotion från sortimentet som definitivt får högsta betyg!

Whamisa Organic Fruits Body Lotion, 300 ml, 410 kronor.

En body lotion med olivolja, sheasmör och aloe vera extrakt. Jag är en torris och speciellt på benen, så jag var väldigt nyfiken på hur denna skulle kännas att smörja in benen med. En halvfet, milt doftande body lotion som var väldigt skön att smörja in benen med. Går in fort i huden vilket jag älskar! Gillar att doften är mild men hade inte skadat med lite doft av något syrligt. Håller benen återfuktade hela dagen! Denna gillar jag och skulle absolut kunna köpa igen.

Betyg: 5/5

/Gabriella

 

Mer läsning om Whamisa:

Testat: Effektiv ekologisk K-Beauty från Whamisa