Jag har testa två produkter för mitt hår från det österrikiska hårvårdsmärket Less is More. Mitt hår är tjockt, jag har självfall och får ofta korkskruvar längst fram och i hårbotten. Ibland brukar det locka sig lite överallt också. En härlig ruffsig mix om jag inte tar hand om det är nog den rätta förklaringen för det frizzar sig också.

Less is More Lavender Smooth Balm, 150 ml, 265 kronor.

Detta är en anti-frizz produkt som doftar helt fantastiskt av lavendel. Det jag gillar med den är att den är lättare i texturen jämfört med en olja, men ändå funkar det för att ta bort frizzet och dämpa men ändå framhäva lockarna. Det är även ett värmeskydd och det var så jag först kom i kontakt med produkten. När jag kände doften och såg hur resultatet blev så kände jag wow, det var bara första gången!

Jag brukar oftast behöva dränka mitt hår i någon hårolja för att få bukt med det. Men nu behöver jag inte det med hjälp utav denna. Jag ska dock säga att jag även tar hjälp av ytterligare en produkt, nämligen …

 

Less is More Tangerine Curl Balm, 150 ml, 265 kronor.

… Less is more tangerine curl balm som jag då också testat. Den här har också ett värmeskydd och passar min hårtyp men även lockigt, lockigt hår. Testade även denna på min bror som har korkskruvar och yum vad hans hår gillade produkten. Det lyfte verkligen fram korkskruvarna och gav dem det där stunset som lockar vill ha. Mitt hår gillade såklart också produkten och med denna produkt kan jag ha kvar volymen som kan glömmas bort om jag enbart använder hårolja.

Båda produkterna tillsammans ger dock det där hårsvallet som jag är utefter! Trodde aldrig att jag skulle hitta den perfekt hårduon. Jag ser framemot att testa andra produkter från varumärket Less is more! För dessa produkter får 5 i betyg av mig.

Betyg för båda produkterna: 5/5

/Sophia

 

Mer läsning om hårstyling:

Mina bästa ekologiska stylingprodukter för håret