Ekologisk syrapeeling från Juice Beauty. Juice Beautys produkter har olika juicer som bas, istället för vatten som är ganska vanligt, därav namnet. Tanken är att produkternas bas ska vara så näringsrik och full av antioxidanter som möjligt. Green Apple peel kommer i två varianter, en för känslig hud (Sensitive) och en för mindre känslig hud (Full Strenght). Jag har testat peelingen med full styrka!

 

Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength, 60 ml, 610 kronor.

Jag vågar påstå att Green Apple Peel – full strenght är den bästa ekologiska syra-peelingen på marknaden. Den är otroligt kraftfull och perfekt för dig som brottas med täppta porer. AHA och BHA-Syrorna (ekologiska fruktsyror) tar bort, läs: fräser bort, döda hudceller så att täppta porer och glåmig hud är ett minne blott.

Dessutom matas din hud med återfuktande ämnen som aloe vera och e-vitamin medan C-vitamin jämnar ut hudtonen.

Konsistensen är som en gel (tänk Aloe vera-konsistens) och känns svalkande. Efter någon minut börjar det sticka i huden och jag kan verkligen känna hur masken ”works its magic”. Jag har på den i max 15 min och det är alltid rödare där masken satt. Har du extra känslig hud hade jag börjat med 5 minuter för att sedan öka till 10 min osv.

 

Juice Beauty Green Apple Peel

Jag fullkomligt älskar denna och rekommenderar den till alla som vill ha en kraftfull ekologisk peeling!

Betyg: 5/5

/Anna

 

Mer läsning:

Toppbetyg till ekologisk ansiktskräm från Juice Beauty