I Loelles sortiment finns det många fantastiska ekologiska oljor. Jag har nästan hunnit ta mig igenom hela sortimentet och nu var det nyponfröoljan som stod på tur!

Loelle Nyponfröolja Eko, 30 ml, 131 kronor.

Katja GBS kvadratI cirka 2 månader använde jag denna nyponfröolja både morgon och kväll innan dag/nattkräm. Lukten var si sådär, men det är ju vanligt med naturliga produkter. Jag tycker helt klart att oljan var bra, den gick in snabbt i huden och huden kändes väldigt återfuktad. Jag såg inga märkbara resultat på huden varken kortsiktigt eller i längden vilket gjorde mig besviken. Den här oljan testade jag direkt efter Loelles hallonfröolja som jag blev helt såld på, så självklart jämförde jag allt med den.

Jag vet att väldigt många älskar nyponfröolja, men smaken är som baken och allas hud fungerar olika, så för min hud får det bli andra oljor framöver.

Betyg: 3/5

/Katja

 

Mer läsning:

Ekologisk ansiktsolja från Loelle