I 12 år har svenska Estelle & Thild funnits ute på marknaden. Sortimentet är både stort och populärt! Inom kroppsvården har de olika doftkollektioner och jag har nu testat 3 produkter från ”Water Lily”.

Estelle & Thild Water Lily Body Wash, 200 ml, 149 kronor.

Emma GBS kvadratEn härlig duschkräm med mild doft av ljuvliga bär och blommor. En lätt, genomskinlig gel gömmer sig i den vita förpackningen och den känns väldigt skön att tvätta sig med. Det bildas ett mjukt lödder när den kommer i kontakt med vatten och sköljs lätt av. Huden känns varken torr eller stram efteråt. Jag hade kanske önskat att den löddrade lite mer och jag som är ett fan av duschprodukter med doft hade älskat om doften kom fram lite mer men det är i helhet en bra duschkräm!

Betyg: 3,5/5

 

Estelle & Thild Water Lily Body Butter, 200 ml, 134 kronor.

Den här vita Body Buttern är fantasktisk att smörja in kroppen med efter dusch eller bad. Den har en söt doft och går snabbt in i huden utan att lämna en fet eller kladdig hinna efter sig. Trots detta känner jag mig återfuktad och mjuk länge. Den är lättare än vad jag förväntade mig och blir nästan som en lotion när man applicerar den fastän den har en en väldigt kompakt konsistens i förpackningen. Jag kan tänka mig att riktiga torrisar kan behöva något lite fetare under vinterhalvåret men för mig funkar den alldeles utmärkt!

Betyg: 4/5

Estelle & Thild Water Lily Hand Cream, 50 ml, 129 kronor.

En liten smidig förpackning som innehåller en vit handkräm med doft av söta blommor. Konsistensen är ganska lätt och den håller händerna mjuka och lena länge utan att bli oljig. Perfekt storlek för att hänga med i handväskan dessutom. Den här kommer användas flitigt i höst!

Betyg: 4/5

/Emma

 

Mer läsning:

Högsta betyg till Estelle & Thild Healthy Glow Foundation