Ekologisk sheetmask med kokosvatten och aloe vera. Lovea erbjuder ekologiska solskydd och solprodukter som är certifierade av både Ecocert och CosmeBio. Jag har nu testat deras ansiktsmask!

Lovea Moisturizing Coconut Water Sheet Mask, 18 ml, 59 kronor.

Anna GBS kvadratEfter en hel dag i solen kände jag att det var på tiden att prova Lovea’s Moisturizing Coconut Water Sheet Mask. Eftersom att masken innehåller massa kokosvatten och aloe vera tänkte jag att den kunde agera som en skön ”after sun” för ansiktet. Det första jag reagerade på var lukten. Kokosdoften lutade lite åt marsipanhållet – något som jag personligen har lite svårt för. Masken i sig var å andra sidan otroligt återfuktande och behaglig på huden. Den var väldigt svalkande och kan varmt rekommendera att använda denna efter varma sommardagar eller efter en heldag på stranden!

Skulle jag köpa igen? Ja! Men den hamnar inte i ”regelbundet”-högen utan endast plockas fram vid behov. Betyg: 3.5/5

/Anna