Ekologisk ansiktsmask från Kora Organics med 2-in-1 funktion. Kora Organics kommer från Australien och är grundat av modellen Miranda Kerr. Produkterna innehåller extrakt från nonifrukten, en superfrukt som ska läka kroppen från både insidan och utsidan. Kora Organics produkter innehåller högpresterande ekologiskt certifierade, naturliga ingredienser vilket också märks på resultaten. Jag har älskat alla produkter jag hittills har provat från varumärket.

Kora Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Mask 2-in-1, 100 ml, 499 kronor.

Katja GBS 2Riktigt effektiv ansiktsmask, älskar! Direkt vid applicering känns den kylande och nästan lite svedande på huden. Skulle därför inte rekommendera den om huden är i ett känsligt stadie. Den luktar fräscht men inte för mycket för mig som är doftkänslig. När masken varit på i cirka 10 minuter blöter jag händerna och cirkulerar i mjuka rörelser i ansiktet, och då menar jag verkligen mjuka rörelser, den här peelingen är det riktigt riv i! Jag har lite känslig hud så försöker att vara försiktig med riviga produkter.

Resultatet märks direkt, känner mig så ren och fräsch. Men det riktiga resultatet kom efter jag använt masken regelbundet, cirka 2 gånger i veckan. Min hy kändes jämnare, fräschare och fick mer lyster. Det enda negativa är det höga priset, en aning för högt för min smak. När jag påbörjade recensionen hade jag tänkt att ge produkten 4.5 i betyg. Men här om dagen när jag var riktigt glåmig av förkylning och använde masken såg jag 100 gånger fräschare ut direkt. Det får därför bli en solklar femma! 

Betyg: 5/5

/Katja