Nyheter från Madara! Det Lettiska varumärket Madara har kommit ut med nya ekologiska solprodukter inför denna säsong. Jag har testat deras brun utan sol samt BB Cream för kroppen med shimmer i sig, och måste säga att jag är riktigt imponerad av resultaten!

Madara Fake it Natural Look Self Tan Milk, 150 ml, 299 kronor.

Jag har testat Madaras Fake it som är en brun utan sol med gradual effekt. Jag är så nöjd med resultatet och det är nog den bästa brun utan solen jag testat i ekoväg. Jag fick inga fläckar överhuvudtaget. Jag såg till att ordentligt peela huden och smörja med olja innan användning, så även det gav sin effekt. Sedan använde jag en applikationshandske för bästa effekt. Det enda jag tyckte var lite besvärligt var att få ut krämen, men det gick snabbt att förstå. Fake it får i alla fall en solklar 5 i betyg! Betyg: 5/5

MadaraBBshimmeringcreamGBSTest (1)

Madara Beach BB Shimmering Sunscreen Spf 15, 100 ml, 249 kronor.

Jag har även testat Madaras BB Shimmering cream med spf 15. Jag gillar den och känner att den kommer vara perfekt till sommarens festligheter. Den har en lätt täckning och skimmer i sig. Den var också väldigt lätt att smörja in och det blir inget klibbigt lager på huden, utan krämen gick smidigt in i huden. Den är relativt ljus dock vilket är ett minus om den ska passa alla olika hudfärger. Hoppas den kommer i fler nyanser, så fler kan använda! Den får betyg 4 av mig. Betyg: 4/5

/Sophia