Jean Seo är hudterapeut från Beverly Hills som har många kändisar på kundlistan och som också skapat hudvårdsmärket Evolue Beauty. Detta är ett kit med 3 produkter som hon skapat under namnet Lué.

 

LUÉ by Jean Seo – Skin Solution Set, 323 kronor. 

Det här setet innehåller tre produkter som ska hjälpa mot obalanserad och oren hy. En exfolierande rengöring, ett serum och ett kraftfullt koncentrat mot blemmor och finnar.

Rengöringen Erase är i pulverform och innehåller bland annat havre vilket man känner doften av. Pulvret blandas med lite vatten för att lösas upp. Jag tar ca 1/2 matsked pulver i handen och droppar därefter i lite vatten tills det blivit en kräm som jag applicerar i ett tunt lager i ansiktet. Sedan låter jag den sitta på huden i ca 1 minut och när den börjar torka, ”drar” försiktigt av masken med fingrarna. Masken rullas liksom av då som suddgummibitar. Här följer döda hudceller samt föroreningar med och kvar blir ren och och len hud. Jag hade lite svårt att få till rätt konsistens i början – antingen blev rengöringen för kompakt eller för rinnig vilket inte heller är bra. Men efter ett par gånger lärde jag mig hur jag skulle få till det och sedan dess har det funkat utan problem.

Steg två är att balansera huden med serumet, Balance. Det är genomskinligt, doftfritt och kommer med en pump. Ett pumptryck räcker långt och serumet glider lätt över huden och känns riktigt skönt och återfuktande. Det har en väldigt lätt känsla, nästan som vatten, fast mycket halare och det absorberas nästan direkt.

Steg tre görs ifall man har finnar, blemmor eller andra orenheter. Koncentratet heter Clear och doftar kryddigt men fräscht och har en brun/grön färg. Det kommer med en applikator som påminner om en läppglansborste. Man applicerar produkten med hjälp av borsten på problemområdet och håller kvar den i ca 30 sekunder. Detta hjälper till att påskynda processen och tar bort finnen inom ett par dagar.

Jag gillar de här produkterna och känner märkbar skillnad på huden. Det är lite meckigt med pulvret men med tanke på resultaten jag fått är det helt klart värt det. Min hud känns klarare, renare och full av lyster!

Betyg: 4/5

/Emma  

lue-jean_seo