Loelle fokuserar främst på naturliga skönhetsprodukter från Marocko som den fina arganoljan, svart tvål och rasullera. De har ett flertal oljor i sitt sortiment och jag har testat deras hallonfröolja.

Loelle Raspberry Seed Oil, 30 ml, 199 kr

Loelles hallonfröolja innehåller höga halter av Omega 3 och 6 som gör att den verkar antiinflammatoriskt. Dessutom innehåller den E-vitamin som är bra för ålderstecken.

Det var ett tag sedan jag testade en ansiktsolja som bara innehåller en enda olja, ofta är det ju en blandning av oljor som tillsammans ska ge bra effekt. När det bara är en olja så hänger det ju helt på om ens hud gillar just det typen av olja, och för mig så funkade den här mycket bra. Jag har inte supertorr hud, mer fuktfattig och hallonfröoljan har gett fint resultat, jag har haft bra lyster och minskade fina linjer. Jag kan dock tänka mig att om man har rejält torr hud så behöver man förstärka med en fetare olja för att inte huden ska strama. Oljan är mycket torr, så jag har varit noga med att använda ansiktsvatten och att applicera oljan medans huden är fuktig, för att den inte ska stanna på ytan. Doften är inte jättekul, det doftar inte precis hallon, utan ganska skarpt ”oljigt” men inte så att det stör. Jag tycker att det här är ett mycket prisvärt serum för den som inte vill lägga alltför stora pengar på sin hudvård och inte har några större problem med sin hud. Betyg: 4,5

/Andrea