Laboratories de Biarritz Meteo Logic Serum prèparateur hydratant, 50 ml, 35,90 €

Franska märket Laboratories de Biarritz återfuktande primer serum ”Meteo Logic Serum prèparateur hydratant” ska hjälpa till att ge huden fukt under 24 timmar. Serumet innehåller en del marina ingredienser, som exempelvis rödalg och extrakt från en liten saltkräfta, men även aloe vera, sockerderivat och glycerin, och är en del av serien Meteo logic. Passar alla hudtyper.

Det är ett lätt serum som snabbt går in i huden och ger en matt finish. De dagar jag varit extra uttorkad har jag känt en pirrande effekt vid påförande, men den är snabbt övergående. Jag har inte testat serumet tillsammans med andra delar i serien, utan med andra märken. Jag har använt det i huvudsak på morgonen under min vanliga dagkräm.

Jag tycker att den gör sitt jobb bra som återfuktare, men den har inte hjälp till med så mycket annat. Den har inte gjort varken till eller från vad gäller min ojämna hudton eller för att minska antalet rynkor. Jag har vissa dagar fått stötta upp den med lite olja på mina allra torraste ställen. Men så sitter jag i en mycket torr och ansträngd miljö hela dagarna (kontorslandskap framför datorskärm).
Så även om den ska passa alla hudtyper kanske den är mer lämplig för normal hud. Betyg: 3

/Sofia