Det svenska varumärket Estelle & Thild har ett stort sortiment av hudvård, kroppsvård och smink. Jag har använt deras flytande foundation i ett halvår och den är helt fantastisk!

Estelle & Thild BioMineral Healthy Glow Foundation 123, 30 ml, 299 kronor.

Det här är definitivt en av mina favorit foundations! Den har passat extra bra nu under vintern eftersom den är så pass återfuktande. Jag som har väldigt känslig hy som lätt blir yttorr får kämpa lite extra just under vinterhalvåret för att hitta smink som får min hy att se bra ut och som inte ger mig utslag. Ett stort plus är även den milda doften, den luktar nästan ingenting!

Precis som namnet tyder, ger den verkligen ett ”healthy glow”. Jag känner mig fräsch och tycker att jag ser piggare ut under hela dagen. En vän utbrast här om dagen att ”du har så himla fint glow i huden”, så jag måste säga att den lever upp till sitt namn.

Resultatet är inte så täckande, utan blir mer naturligt ”glowigt” utan att skimra. Nyans 123 är för gul underton, och faktiskt lite för mörk för mig nu när jag blivit lite blekare under vintern. Jag brukar använda Lily Lolos foundationpuder i färgen Popcorn över som balanserar upp nyansen närmare min hudton såhär på vintern. Det tar bort lite av glowet men resultatet blir riktigt snyggt ändå. Betyg: 5

/Katja