Ekologiskt smink. Australiska Zuii Organics gör smink som är baserat på naturliga och ekologiska ingredienser. Jag har testat deras flerfaldigt prisvinnande ögonbrynspenna.

 

Zuii Organics, Eyebrow Definer, Taupe, 199 kronor. Zuiis ögonbrynspenna kommer i en långsmal plastförpackning som matar ut formulan, ungefär som ett läppstift, och gör den enkel att använda och enkel att ta med sig.

Formulan, som innehåller bland annat bivax, sheasmör och solrosolja, är mjuk och smidig med precis lagom mycket pigment. Den kommer i två nyanser, den varma bruna ”Coco”, och ”Taupe” som är en kall brun nyans. Jag har testat ”Taupe”.

Den smidiga formulan gör den lätt att applicera, mycket smidigare än vanliga ögonbrynspennor. Och den snedställda tippen gör det lätt att forma ögonbrynen precis som man vill. Den har snabbt seglat upp som en favorit i sminkväskan. Betyg: 4

/Sofia

zuii_eyebrow