När jag fick den här krämen från Marina Miracle för att testa var min första tanke; en KRÄM? Men jag kan ju inte använda krämer jag är alldeles för torr för det? Jag behöver ju olja?

Spola framåt ett par dagar då jag hade avvaktat med att testa, och jag upptäckte att min hud har blivit helt igentäppt senaste tiden. Mycket porer runt hakan och små kvisslor. En kvävd hy helt enkelt, något jag inte riktigt haft tidigare. Jag insåg att enbart olja är alldeles för tungt och tjockt på huden nu under sommaren, och bestämde mig för att exfoliera och återfukta med en lättare kräm dagtid.

Nu passade Acai Hydra Cream perfekt! Jag har använd den varje dag i två veckor och ser stor förändring när det gäller problemen jag hade innan. Krämen i sig är vid första anblick ganska tunn i konsistensen och är väldigt lätt och len på huden, men så fort den lägger sig känner man att den tightar till och min hud känns luftig och spänstig efteråt. Den doftar jättegott och är bara så, SKÖN. De mornar där jag känt mig extra torr har jag använt den kombinerat med en ansiktsolja.

Det här är första produkten från Marina Miracle jag testar och jag är supernöjd. Den passar perfekt för mig med torr hy men lite problem med porer att varva med en ansiktsolja på natten. Rekommenderar produkten till de med känslig hy då krämen är väldigt snäll men också de som allmänt letar efter en redig fuktskjuts. Så glad!

Mariana Miracle, Acai Hydra Cream. Betyg: 5.  

/Nicolina

nico_marina_miracle