Ekologisk hudvård. Lettiska Mossa gör ansiktsvård för den lite mindre plånboken men produkterna är riktigt bra. Certifierat enligt Ecocert och tillverkat på samma fabrik som Madara. Jag har testat ett rengöringsvatten:

Mossa,  Micellar Water 3-in1 Cleansing, 200 ml, 119 kronor. 

Mossa har gjort en mild micellär rengöring som är en trestegsraket inbakad i ett. Den rengör, tonar och återfuktar – allt på en gång, med hjälp av  bland annat av hallonvitaminer och hyaluronsyra.

Jag har i huvudsak använt den efter min vanliga rengöring, för att ta bort de sista sminkresterna, men också ensam de dagar då jag inte haft så mycket smink på mig. Och jag är riktigt imponerad. Den tar verkligen bort all smuts på djupet (i alla fall av bomullstussen jag använder vid avsminkningen att döma), huden känns ren och fräsch efteråt, utan att bli torr och irriterad. Dock kan jag tycka att man behöver använda väldigt mycket av produkten för att få ett riktigt bra resultat. Men för mig som inte gillar att använda ansiktsvatten, utan föredrar snabba och enkla rengöringsmetoder är den suverän. Betyg: 4

/Sofia