Det här är en lätt, goddoftande hårolja! Jag tror egentligen den är till för lockigt hår, men det gick bra att använda den ändå.

Håroljan – Anita Grant, Omega Hair & Scalp Booster – innehåller omega 3 och antioxidanter; allt för att ge hårrötterna och hårbotten extra omsorg. Jag applicerar några droppar (som jag gnuggar mellan handflatorna) i fuktigt hår, på kvällen. Sen sover jag med oljan i håret. För mig som har torrt hår så har jag märkt skillnad direkt efter första användningen; min lugg är inte alls lika tung och hela hårbotten känns lättare och fluffigare.

Det finns bara en nackdel med den här lilla flaskan, och det är just storleken. Anita Grant instruerar en till att ta 3-5 droppar och gnugga ut det i längderna, men för oss som har långt hår så räcker inte några droppar till mer än bara utväxten och hårbotten. Så jag har kört oljan intill rötterna, sen kompletterat med kokosfett i längderna. Och det har funkat superbra! Jag har vaknat med lättborstat och voluminöst hår.

Denna produkt är alltså enligt mig + för dig med kort, torrt eller lite fnasigt hår. Eller om du har problem med en torr hårbotten så är den här produkten guld värd.

Och den är – för dig som behöver en behandling för hela håret. Men doften är supergod och känslan av den i håret är så skön.

Håroljan får 3,5 / 5 stjärnor ♥

/Nicolina