The Skin Agent, Move, Hud mot hud, 75 ml, 229 kronor. 

The Skin Agent är ett svenskt företag som gör produkter som skyddar huden mot skav. Move är avsedd för användning hud mot hud, som till exempel mellan låren, det finns två andra produkter, Sport och BH, som är tänkta att använda för att skydda huden mot skav från kläder. Alla är helt veganska.

move_skinagent

När det är varmt så får jag alltid stora problem med skav mellan låren och brukar därför undvika kjol och klänning. Jag får utslag och skav som gör sjukt ont, så jag hade höga förväntningar på den här produkten. Och den infriade alla! Den här våren/sommaren har ju varit sjukt varm så jag har verkligen fått många tillfällen att testa den i olika situationer och den har funkat perfekt. Det är ett stick som ser ut som och funkar som en stick deo, man stryker ett lager på önskat ställe och gnider in den lite lätt. Och den sitter faktiskt i timmar, även om man rör på sig och svettas. Produkten är baserad på kokosoja, men är helt doftfri. Det enda man får se upp med är att den smälter lite när det är riktigt varmt och då blir det lätt lite för mycket när man ska applicera. Äntligen kan jag gå i kjol utan skav! Betyg: 5 

/Andrea