Ekologisk ansiktsvård. Lettiska Madara gör hudvård för olika hudtyper och deras serie Time Miracle är särskilt framtagen för mogen hud. Jag har under ca två månader testat några av produkterna från Time Miracle samt ytterligare några från Madaras sortiment.

Eftersom jag gillar att gå all in om jag ska prova något nytt valde jag även rengöring och toner för bästa resultat. Produkterna är bra och får ett högt betyg men tyvärr är de inte tillräckligt återfuktande för mig. Jag hade behövt lägga till en olja, då tror jag att problemet hade varit löst. De ska passa alla hudtyper men jag skulle inte rekommendera till en riktig torris. Då behövs mer fukt och vård än vad dessa ger.

 

Madara, Cleansing Milk
Skön lätt mjölkig konsistens som doftar lite blommigt. Inte min typ av doft men den gör rent bra och sköljs lätt av med vatten. Huden känns mjuk och återfuktad. Ett plus för att den kommer i en pumpflaska och är lätt att dosera.

Multiaction Micellar Water
Jag använde denna som en toner och klappade in i huden efter rengöringen. Det gick utmärkt. Den har en svag fruktig doft och går lätt in i huden som känns fräsch och återfuktad. Den kan också användas som enda rengöringsprodukt. Applicera på en bomullspad och svep över ansiktet. Ska inte sköljas av. Skön.

Time Miracle Cellular Repair Serum 
Det här är ett serum i cremeform vilket inte är så vanligt. Det ger en kraftigt uppstramande känsla på huden. Går lätt in och doftar mer åt det kryddiga hållet. Väldigt trevligt. Även om det inte går så lätt att strama upp huden som bara med ett serum så känns det väldigt bra och jag märker att jag saknar känslan när testperioden är över. Kommer snygg flaska med pump.

Time Miracle Age Defense Day Creme
En creme åt det lättare hållet som också kommer i en pumpflaska. Det går lika lätt in i huden som serumet men tyvärr känns huden torr på ytan efter någon timme och jag behöver applicera ytterligare ett lager. Då fungerar det mycket bättre. Samma trevliga doft som serumet.

Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream
Lika skön och väldoftande som dem andra cremerna. Går lätt in i huden. Jag applicerar alltid ögoncreme både under och över ögat så nära ögonlocket som möjligt för att strama upp och förhindra hängande ögonlock. Har man en lätt ögoncreme kan man alltid göra det. Denna är inget undantag. Huden blir återfuktad utan att bli svullen och går direkt in i huden. Man kan lägga make-up direkt efter.

Helhetsbetyget blir:  4,5. 

/Katarina

madara_timemiracle