Ekologiska kroppsvårdsprodukter. Kivvi är från Lettland och de gör hudvård med höga halter av ekologiska ingredienser och fokus på olika växter och blommor. Söta förpackningar med fina illustrationer! Jag har testat denna fräscha duo:

 

Kivvi, Moisturizing Body Lotion, Bergamot and Litsea Cubeba, 150 ml, 169 kronor. Den här body lotionen innehåller aloe vera och ringblomma som lugnar och nattljusolja som förbättrar hudens elasticitet. Koffeinrika Guarana ska ge en tonande effekt. Första gången jag testade den här lotionen blev jag lite besviken eftersom den kändes så ”lätt”, jag gillar annars lite tyngre produkter som olja och butter. Men jag blev glatt överraskad av hur bra den höll fukten. Lotionen går väldigt snabbt in i huden som håller sig mjuk hela dagen. En perfekt kräm för den som inte gillar kladd. Väldigt fräsch doft av kryddig citrus som dock dunstar rätt snabbt. Ok pris för en body lotion med det lilla extra. Betyg: 4.

 

Kivvi, Moisturizing Shower Gel, Bergamot & Litsea Cubeba, 250 ml, 129 kronor. Den här duschkrämen innehåller avokado- och olivolja som ska mjukgöra och skydda huden. Det står gel på flaskan men konsistensen är ganska mjölkig, och väldigt halkig, det är lätt hänt att krämen halkar ur handen i duschen. Krämen löddrar inte jättemycket, men rengör huden väldigt bra utan att torka ut den. Doften är fantastisk fräsch, en lite kryddig citrusdoft som piggar upp när man är trött på morgonen. Kanske i dyraste laget för en duschkräm. Betyg: 4.

/Andrea 

 

Läs mer: 

• Bra betyg till Kivvis ansiktsvård.