Ekologisk ansiktsvård. Lettiska Mossa gör populär ansiktsvård som inte bara passar mångas plånböcker – de är också riktigt effektiva. Jag har testat deras nya svarta peeling som är riktigt spännande – men undvik vitt när du använder den – som jag även tänkte tipsa min kille om. Den passar alla hudtyper, men är extra bra för dig med obalanserad hud och acne. Enkel att bara massera in i huden och sen är det bara att skölja av.

 

Mossa, Skin Soulutions Charcoal Scrub, 60 ml, 125 kronor. 

Efter användning av denna svarta peeling är min hud len, smidig och doftar också riktigt gott. Den doftar verkligen som syrliga bär. Peelingen har en svart krämig konsistens som exfolierar huden varsamt. Jag känner mig verkligen ren efter jag använt den här och efter några månaders användning känns det som antalet blemmor och plitor minskat vilket är helt fantastiskt! Man får vara noga att skölja den ordentligt eftersom den lätt färgar av sig på handduken, men eftersom den är svart ser man snabbt vart man missat. Betyg: 4

/Emma

mossa_scrub