Okej okej okej hörrni! Här kommer två produkter som är lite av en räddare i 30 graders värme. Under min resa till Bali på ca 3 veckor har huden varit genom mycket… värmeutslag, överhettning, och till och med blivit bränd EN gång (men det är hemligt).

Santaverdes produkter har ett aloe vera-fokus och jag kan inte säga annat än att de varit så sköna för min hud här.

Gelen – Santaverde Aloe Vera Gel Pure – har svalkande effekt och tagit ner utslag och känts väldigt skön på en varm och ovan hud. Perfekt efter en dag i värmen, då aloe vera är reparerande och mjukgörande. Den funkar fint på hela kroppen, där det behövs.

Sen har jag även testat cremen- Santaverde Aloe Vera Cream Medium – som jag använt i ansiktet, oftast på morgonen då jag använt en olja över natten (för att jag älskar det). Den är otroligt mjuk och skön att smörja in, sjunker in väldigt fint.

santaverde

Men jag kan säga såhär. Dessa produkter har inte bara varit sköna efter en dag i solen.

Min annars väldigt torra hud har ju fått mycket mer lyster tack vare högre luftfuktighet, fin mat och sol här. Men jag testade aloe vera cremen under natten för första gången en vecka in i resan, när jag hade vaknat fått lite för mycket sol… OCH VAKNADE UPP MED SÅNT GLOW. Alltså ni anar inte. Så den här cremen ger verkligen en riktig fuktskjuts!

Fukt fukt fukt dessa produkter är lätta och snälla mot huden, perfekta på semestern. Jag ger dem 5 eldar.

/Nicolina