Naturlig kroppsvård. Den här scruben har för det första kanske den mest INSUGANDE doften jag känt när det gäller en kroppsprodukt. Bli verkligen inte förvånad om du får en känsla av att du vill börja äta upp den. På riktigt. Hälla i dig den. Håll i dig!

Ecococo är ett Australiensiskt märke som tillverkar lyxig hud- och hårvård (helt veganskt också!). Coconut Vanilla Body Scrub är i form av ett pulver som man applicerar direkt på huden.

Den innehåller ekologiska och naturliga ingredienser; salt, kokos, kokosolja, och liiite tillsatt doft. Fungerar alltså som en vanlig scrub. Ganska hård mot huden så kan upplevas lite ”rivig”, men den gör verkligen jobbet om du vill rengöra och exfoliera bort avlägsen hud. Lämnar en verkligen len – OCH kokosdoftig!

Har tidigare varit lite ”rädd” för doften av kokos i hudvårdsprodukter (ofta väldigt syntetisk) men den här vinner min uppmärksamhet.

Jag som har problem med torr hud, även på armar, älskar att använda den här en gång i veckan och smörjer sedan in mig med en väldigt fet kroppsolja som jag sover med. Blir av med torr hud / ojämnheter!

/Nicolina

coco scrub