Ekologisk ansiktsvård. Jag har testat ansiktsprodukter från det amerikanska märket Juice Beauty, dels ett serum som jag har efter tvätt, och dels en ansiktskräm som jag applicerar över serumet på dagen. Den här serien ska reducera rynkorna och förnya huden.

 

Stem Celluar Anti-wrinkle Booster Serum: 

Mjuk, härligt lätt konsistens och helt luktfri. Går smidigt in i huden. Man känner direkt hur det börjar jobba. Serumet innehåller stamceller från frukt och c-vitaminrika vindruvskärnor. Det börjar sticka och pirra i huden. Känns att det är något som verkar. Jag får rosiga kinder direkt. Betyg: 4,5. 

 

Stem Celluar Anti-Wrinkle Moisturizer: 

Och linjerna vid ögonen försvinner ett tag (fast bara en stund, efter ett tag kommer de tillbaka). Direkt när man smörjt på serumet och krämen ser man genast lite yngre ut. Men det blir lite väl stramt i ansiktet för min smak. Huden känns torr trots att den inte är det när jag känner på den.

Efter nån vecka kom jag på att jag kunde fylla på med lite olja eller fukt på natten. Då blev det bättre. Huden blir len och ser fräsch ut av den här krämen. Porerna blir mindre och kinderna härligt rosiga.

Jag testade serien i januari och februari när det var kallt och jag hade extra torr hud. Tror jag ska göra om testet i sommar. Då blir det kanske full pott.

Betyg: 4. 

 

/Frida