YOGA. Det här kan vara det bästa du kan ge din kropp och ditt sinne. Det som ekologisk hudvård kan göra för huden, återställa dess normala funktion, gör yogan för våra inre organ.

Det här kan yoga göra för dig:

* Förbättra immunförsvaret.

* Hålla kropp och sinne ungt och livskraftigt.

* Rena kroppen från gifter som samlats från en ohälsosam livsstil.

* Ge fastare och mjukare muskler.

* Förbättra immunförsvaret och ämnesomsättningen.

* Öka syreupptagningsförmågan.

* Avlägsna onödigt fett och celluliter.

Dessutom är det ett perfekt komplement till all annan träning. Kombinera med det du känner att du behöver, styrka eller kondition.
All träning är förstås bra men yogan påverkar insidan på ett mycket djupare sätt i och med att man jobbar med andning och kroppslås. Speciellt rotlåset när man jobbar med underlivet är bra för alla kvinnor. Sexlivet påverkas ju också positivt av det 😉

Det finns många former av yoga så alla kan hitta något som passar dem. Jag har fallit för ashtanga-yoga som jag har praktiserat till och från i flera år. Jag älskar det därför att jag alltid blir så klar i huvudet, lugn i kroppen och samtidigt får mycket energi. Precis som du vill känna dig.

Har man ingen sjukdom eller vet att något organ är nedsatt funkar vanlig yoga, annars finns det medicinsk också. Det har gjorts studier på Danderyds sjukhus med hjärtpatienter som har kunnat sluta med sin medicin efter att ha yogat under en period. Den har gått så bra att fler sjukhus nu tar in den. Ett steg i rätt riktning som jag blev riktigt glad när jag hörde om.

/Katarina