Ni som använder Dr Hauschkas hudvård kanske känner att den vanliga dagkrämen inte är tillräcklig nu när det har blivit extra kallt ute. Byt upp dig ett steg så att du får extra vård. Det vill säga; har du Kvittenkrämen tar du istället Rosenkrämen Light. Har du Rosencreme Light tar du istället Rosencreme.
För den som är van att använda Rosencreme och tycker att inte ens den räcker till, är ett tips att använda fuktmasken Soothing Mask i ett tunt lager som dagkräm istället. Antingen ensam eller ovanpå Rosencremen om du har en känslig hud som behöver de lugnande egenskaperna också.
Dr Hauschka har fyra krämmasker som passar att ha som dagkräm.

dr-hauschka-soothing-mask-full-size-1000x1000

 

Soothing Mask.  Lugnar en stressad, röd och irriterad hud. Bra för dig med mycket ytliga blodkärl och rosacea.

 

Firming Mask. Återuppbyggande, uppstramande och stärkande mask för alla över 30 år. Jättefin att ha som ögonnkräm om man behöver lite mer vård där.

 

Revitalising Mask. Passar alla. Gör huden klar, förbättrar hudstrukturen och förfinar porer. Suverän om du har envisa acneärr som inte vill försvinna. Perfekt efter-sol mask.

 

Hydrating Mask. För dig med extra torr hud som inte får tillräckligt med fukt hur du än gör.

 

Maskerna använder du som en kur under 4-6 veckor eller så länge du behöver. Du kan också välja att lägga en tunt lager under din vanliga dag eller solkräm. Maskerna funkar också fint att blanda med ansiktsoljan för dig som använder den på dagen.

Alla masker kan du lägga ända upp under ögonen om du vill, men tänk på att inte ta för mycket där och låta den gå in ordentligt om du vill lägga på foundation. Då blir det snyggast resultat.

 

/Katarina