Green Beauty Day 2020 går av stapeln 25 april – och det är vi såklart taggade över! Weleda kommer vara på plats och berätta om sitt hållbarhetsarbete – de har nämligen lyckats bli det hållbaraste hudvårdsföretaget i världen, hur häftigt är inte det?

Anders Tengelin, vd för Weleda Nordic, och en av talarna under Green Beauty Day kommer att vara på plats och hålla en inspirerande föreläsning. Anders kommer bland annat prata om holistisk hållbarhet och hur Weledas hållbarhetsarbete ser ut – missa inte det!

Weleda är idag världsledande inom certifierad naturlig och ekologisk hudvård – som ett bevis på att arbetet går i rätt riktning, och utsågs i början av 2019 till världens mest hållbara hudvårdsföretag för andra året i rad av The Beauty Shortlist Awards.

Weleda har fått ett flertal globala utmärkelser som världens mest hållbara hudvårsföretag – de är ett av de första företagen att bli certifierade enligt den tuffa UEBT-standarden och uppfyller samtliga av FNs 17 globala hållbarhetsmål som innebär att de aktivt arbetar med goda arbetsvillkor, hållbart jordbruk, klimatsmarta lösningar och biologisk mångfald.

Ta chansen att lära dig mer om Weleda som företag och dess produkter – här kan du köpa din biljett till Green Beauty Day 2020 >>>

 

Här kan du läsa mer om Green Beauty Day >>