Stort tack till alla er som varit med och tävlat om Benecos härliga nagellack och läppstift på vår Facebooksida! Valet mellan nylackade naglar eller ett snyggt läppstift var svårt för många – och det förstår vi – helst vill man ju ha bägge delarna, varje dag!

 

En som kommer att få frossa i de nya fina läppstiften från Benecos är vinnaren Ida-Marie Linder som vinner de tre nya snygga nyanserna: Wow!  (intensiv körsbärsröd), Very Berry (mörk bourdaeux-färg) och Muse (beige nude-nyans)

Benecos-artikel-lappar

Stort grattis till Ida-Marie! Om någon av er andra också är sugen på dessa läppstift finns de att köpa här – för endast 75 kronor/styck! 

 

 

Grattis säger vi också till Sandra O’Shea som har rensat ut alla ”giftiga” nagellack och nu kan fylla på med Benecos färgstarka sommarnyheter: Flamingo (somrig exotisk rosa nyans), Rock it! (cool snygg grå nyans) och Vamp (mäktig mörkröd nyans).

Benecos-artikel-naglar

Grattis Sandra – och för er andra som blivit sugna på att investera i ett nytt nagellack kostar dessa endast 59 kronor styck och kan köpas här >>>

 

 

Mer läsning för dig: 

Snygga och trendiga sommarnyheter från Benecos >>>

Nytt manssortiment från Benecos >>>

Det här är den mest populära läppfärgen just nu: Millenial Pink >>>