De senaste veckorna har det varit ett par olika tävlingar här på Naturligt Snygg – och vi vill passa på att gratulera vinnarna och samtidigt tacka för er hjälp!

Många av er läsare har varit med och svarat på vår enkät om Naturligt Snygg; vad vi kan göra för att förbättra er upplevelse på sajten, som till exempel hur webbshoppen ska utvecklas och vilket innehåll ni vill läsa mer av. Era synpunkter, tips och förslag är otroligt viktiga för oss, och under hösten kommer ni förhoppningsvis att märka lite förbättringar och justeringar på sajten.

Bland er som var med och svarade på våra frågor har vi utsett en vinnare, som vinner ett lyxigt produktkit värde ca 3000 kr. Vinnaren är Ulrika Setterberg – stort grattis säger vi till Ulrika som kommer att få vinst-kittet hemskickat!

I helgen har vi också haft en morsdagstävling på Facebook tillsammans med brittiska Bamford. Så fint att se alla er som vill hylla fantastiska mammor via tävlingen! I den tävlingen har vi utsett två vinnare som vinner varsin lyxig handduo från Bamford:

Bamford Geranium Hand & Body Lotion är en lyxig hudlotion som återfuktar på djupet, och som passar lika bra för kroppen som för händerna. Den har en ljuvlig doft av geranium, lavendel, vanilj och pepparmynta som verkligen lyfter dina sinnen.

Bamford Geranium Hand & Body Wash är en mild tvål som fungerar lika bra som duschtvål i badrummet som till handtvål i köket. Den kommer i en snygg och praktisk pumpflaska och är baserad på naturliga rengöringsämnen som inte torkar ut din hud.

 

De två vinnarna och deras motiveringar är:

Lina Larsdotter: Pernilla, för att du är en fantastisk mamma till dina två ???? och en fantastisk vän som ställer upp mer än vad man har samvete till.”

Daniella Brandt: Margitha som är både bästa mamman och mormor!”

Stort grattis säger vi även till er två – era vinstkitt kommer också med posten.

 

Vill du också tävla med oss på Naturligt Snygg? 

Följ oss på Facebook för att inte missa några Facebook-tävlingar >>>

Handla hos oss, lägg upp ditt köp på Instagram och tävla om att vinna pengarna tillbaka på ditt köp >>>