Stort grattis säger vi till @mylifeinnorthernsweden som är vinnare av augusti månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

På bilden ser vi fem härliga ekologiska produkter, alla från lappländska Care of Gerd – vi kikar närmare:

Från vänster:

Blueberry Eye Serum är ett härligt serum för den tunna huden runt ögonen. Serumet ger näring och fukt till huden, och ger fina linjer en match! De exklusiva oljorna med bla blåbärsfröolja och neroli lugnar, och morotsfröoljan har en uppstramande och återfuktande effekt.

Deep Impact Conditioner är en nyhet! Balsamet har vårdande och utredande effekt på tjockt, torrt och törstande hår i behov av något mer. Balsamet ger en silkeslen känsla till håret och återfuktar på djupet. Blåbärsfröoljan ger nyttiga omegafettsyror och vitaminer till håret. Extrakt av quinoa vårdar stråt från rot till topp och ger fukt, lyster och bevarar kemiska behandlingar bättre.

Hyaluronic Serum Skin Boost är ett fuktserum som reducerar fina linjer och rynkor och ökar hudens elasticitet. Serumet innehåller bland annat hyaluronsyra, gurkhydrolat och aloe vera som binder fukt på djupet, tillför mineraler till huden, lugnar huden och balanserar pH-värdet.

Grattis igen säger vi till @mylifeinnorthernsweden!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>