Stort grattis säger vi till @irinaahlkvist som är vinnare av april månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

”Postorder sa man förr, men nu säger man e-handel”… Oavsett är Irina lika glad över att få hem paket i brevlådan!

Dessa produkter hamnade hos Irina:

Maria Åkerberg Night Cream More, en näringsrik och vårdande nattkräm som passar mogen hud. Nattkrämen innehåller rapsolja och havtornsolja rika på antioxidanter och C-vitamin, som motverkar synliga ålderstecken och ger ett utjämnande resultat. Krämen har en lyxig konsistens och en fräsch doft av de eteriska oljorna från apelsin, ros och mynta.

Maria Åkerberg Eye Cream,  är en fuktgivande serum som ger en energikick till trött hud. Serumet är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Ögonkrämen har en bleknande effekt på pigmentfläckar tack vare C-vitamin. 

 Maria Åkerberg Body Lotion Beautiful, en fräsch kroppslotion som passar honom och henne, innehåller de välgörande eteriska oljorna citron, bergamott, apelsin och kardemumma som gör huden mjuk. Kroppskräm som motverkar torr hud genom en kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA), som ger huden en bra fukt- och fettbalans.

Grattis igen säger vi till @irinaahlkvist

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtag #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>