Stort grattis säger vi till @gunillahov som är vinnare av Mars månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

Månadens vinnare Gunilla har valt att byta ut och fylla på med nya ekologiska produkter från en storsäljare hos oss -Maria Åkerberg. Det passar bra att byta ut vissa produkter och att testa nya nu när vi får ett annat klimat med våren och sommaren framför oss! Vi kikar närmare på Gunillas produkter.

Från vänster:

Maria Åkerberg Cleansing Clay, är en rengöringscreme som balanserar huden och passar för alla hudtyper. En av Maria Åkerbergs mildaste rengöringar som avlägsnar orenheter och makeup och är extra passande för känslig hud. Innehåller mineralrik vit lera, ricinolja och eterisk olja av mynta. Den vita leran är lugnande och verkar stärkande på bindväven. Ricinolja hjälper till att rena huden innan den sköljs bort. 

Maria Åkerberg Night Balm, en silkeslen ansiktsbalm för alla hudtyper. Den kapslar in fukt, skyddar mot yttre påfrestningar och hjälper huden att återuppbyggas under natten. Den innehåller Havtornsolja och eteriska oljor av Olibanum, Neroli och Citrongräs som stärker huden och stimulerar cellförnyelsen medan du sover.

Maria Åkerberg Neroli Freshener, ett fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter.

Maria Åkerberg Cold Pressed Jojoba Oil, en universalprodukt som kan användas av hela familjen. Oljan går snabbt in i huden, binder hudens fukt, ökar skyddsbarriär och gör den sammetslen.

Grattis igen säger vi till @gunillahov

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>