Stort grattis säger vi till @fair_living_sweden som är vinnare av juni månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

Så här säger Liselotte om sitt köp: ”Jag brukar inte tipsa så mycket om smink och sånt längre, men nu kan jag inte låta bli. Den här mascaran och eyelinern utklassar alla andra jag använt, inklusive så kallade ”vanliga” produkter!”.

På bilden ser vi två härliga ekologiska produkter – vi kikar närmare:

Från vänster: Dr Hauschka Liquid Eyeliner är en flytande eyeliner som finns i svart och brunt. Lätt att använda och ger en intensiv svart färg. Den smala penseln gör det lätt att komma åt och du kan också med lätthet bygga på och måla tjockare linjer!

Inika Bold Lash är mascaran som ger dramatisk volym och fylligare fransar. Med ett svep ger volymborsten intensiv pigmentering på ögonfransarna och ger hållbarhet. Den stora borsten separerar och täcker varje individuell frans!

Grattis igen säger vi till @fair_living_sweden!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>