Stort grattis säger vi till @erikakvarnlof som är vinnare av maj månads instagramtävling på Naturligt Snygg! På hennes fina bild visar hon upp flera fina produkter från Maria Åkerberg och Hynt Beauty och säger att hennes man hittat en ny favoritduschtvål och att Erika själv är nyfiken på nya mascaran;

• Från vänster: populära Foundation från Maria Åkerberg är en favorit hos många av våra kunder! Ger lätt till medium täckning, lyster till huden samtidigt som den är vårdande.

Royal Body Cream från Maria Åkerberg är en uppstramande, lyxig kräm för kroppen. Passar dig som vill återfå spänst i huden!

Hair & Body Shampoo från Maria Åkerberg är ett naturligt milt, vårdande schampo och fräsch duschgel i ett för daglig användning. Perfekt att använda till både kropp och hår!

• En riktigt populär mascara i vår shop är Nocturne Mascara från Hynt Beauty. Prisvinnande mascara som ger längd och volym till fransarna, den är skonsam och effektiv på samma gång!

Grattis igen säger vi till @erikakvarlof som vinner pengarna tillbaka på sin beställning!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>