Stort grattis säger vi till @by.meliz som är vinnare av oktober månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

På bilden ser vi 2 härliga ekologiska produkter – så här säger Melek: ”Bästa hyaluronsyra-serumet och kroppslotion med fantastisk doft!”

Från vänster:

Evolve Hyaluronic Serum är ett fuktserum med 200 mg hyaluronsyra. Hyaluronsyra kan bära upp till 1000 gånger sin egna vikt i vatten – vilket gör hyaluronsyra till en effektiv återfuktande ingrediens. På så sätt kan hyaluronsyra reducera fina linjer och rynkor och ger huden en jämnare hudton samt yngre look. Detta prisvinnande fuktserum innehåller också ekologiskt granatäppleextrakt som mjuknar upp och skyddar huden. Serumet har en frisk doft av ekologiskt rosenvatten.

Maria Åkerberg Body Lotion White Chocolate är en härlig bodylotion som innehåller kakaosmör som hjälper huden med fukt och fettbalansen. Den motverkar torr hud, samtidigt som den härliga chokladdoften ger en lyxig känsla. Kakaosmöret utvinns från kakaobönan som är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur. Väldoftande vaniljextrakt tas från orkidéer på Madagaskar.

Grattis igen säger vi till @by.meliz!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>