Ovälkomna gäster mitt i planeten? Det är inte ovanligt att finnar och orenheter dyker upp när luften är torr som på vintern och huden lever sitt eget liv. Med Juice Beauty Blemish Clearing kan du ta farväl av orenheter och finnar.

 

Vare sig du får tråkiga blemmor, orenheter eller pormasker med jämna eller ojämna mellanrum så är de lika irriterande (och smärtsamma) varje gång. Vi vill därför slå ett litet slag för Juice Beauty – deras naturliga produkter mot finnar och orenheter gör verkligen skillnad! När Juice Beauty frågade sin testgrupp som använt produkterna vad det tyckte om produkterna så uppgav 94 procent att de sett en tydlig och definitiv hudförbättring inom 4 veckor… Det tycker vi gör produkterna värda ett försök! Kolla in det här klippet!

Produkterna innehåller inget vatten, de är baserade på olika fruktjuicer (därav namnet) som gör att produkterna verkar extra genom juicernas naturliga syror. Det gör att de är effektiva även mot fina linjer, ojämnheter i hyn utöver blemmorna! Det här gör serien till det optimala om du bara drabbas av blemmor ibland men alltid är ute efter en jämnare hudton!

Just nu har vi kampanj på produkterna i serien! (Ett hett tips är att köpa ”prova på-kitet” som vi rabatterat lite extra) Så passa på att testa dem nu medan du har rabatt: Klicka här för att komma till kampanjen >>>