Ekologisk hudvård. Så här i slutet av sommaren är det dags att se över hudvårdsrutinen för hösten. Kanske behöver din hy mer fuktgivande produkter i takt med att du spenderar mer tid inomhus och framför datorn? Kanske behöver du stärka upp huden både inifrån och utifrån med vitaminer och antioxidanter för att skydda mot höstens mer stressiga tillvaro?

För dig som vill ge huden ett riktigt lyft i höst rekommenderar vi brittiska Neal’s Yard Remedies fantastiska ekologiska hudvård – deras blåa glasflaskor och burkar symboliserar både kvalitet, omtanke och effekt!

 

Här tipsar vi om fem oslagbara produkter för en strålande hud i höst:

 

neals-yard-remedies-frankincense-lift-serum

Frankincense Intense Lift Serum är ett SUPERSERUM för dig som vill unna dig det bästa! Nyckelingrediensen är frankincense som är packad med antioxidanter som stöttar huden. Detta serum är inget annat än ett grönt skönhetsgenombrott då det har en unik lifting technology som hjälper till att lyfta, fylla ut och återställa hud som börjar visa tydliga tecken på åldrande – vilket också visas i kliniska tester.

En hudinvestering för dig med mogen hud eller som börjar märka av ålderstecken på din hy.

Köp här >>>

Tips! läs gärna Hannah Sjöströms recension av Intense Lift Serum här >>>

 

NYR_Vitamin_E_Avocado_Night_Cream.jpg

 

 

Vitamin E & Avocado Night Cream är en nattkräm med näringsrika oljor från avocado, vetegroddar och mandel som i kombination med lugnande örtextrakt ger huden en intensiv fuktboost! Allt huden behöver för att komma till ro och reparera sig under natten. Passar alla hudtyper, även känslig hud. Kan också användas som en extra rik dagkräm under de kalla månaderna.

Köp här >>>

 

 

Neals-yard-remedies-skincare-kit-awardwinning

Award-Winning Skincare Kit är ett perfekt kit för dig som inte testat Neal’s Yard Remedies produkter tidigare. Innehåller fem prisbelönta och hyllade produkter som garanterat boostar din naturliga skönhet.

Produkter som ingår:
• Rejuvenating Frankincense Refining Cleanser (dospåse) – vitaliserar och rengör din hy dagligen
• Wild Rose Beauty Balm (15g) – multiprodukt som rengör, mjukgör och skänker ansiktet ny strålglans
• White Tea Facial Mist (8ml) – Uppfräschande ansiktsvatten att använda i alla situationer
• Beauty Sleep Concentrate (8ml) – Ett lättare serum som hjälper din hud i ansiktet att återhämta sig medan du sover
• White Tea Enriching Facial Mask (15g) – använd en gång i veckan för att rengöra på djupet

Köp här för endast 395 kr >>>

 

 

beautyoil

 

Beauty Oil är ett oljebaserat kosttillskott som innehåller linfrö, avocado och nattljusoljor som förbättrar och stärker huden, naglar och hår. Ett enkelt sätt att tillföra essentiella och nyttiga fettsyror till kosten – som får dig att känna dig bra och se yngre ut.

Köp här för 195 kr >>>

Tips! Läs här om alla fördelar med Neal’s Yard Remedies Beauty Oil >>>

 

 

 

 

NYR_Witch_Hazel_Water

Witch Hazel Water är ett lugnande och balanserande ansiktsvatten med färska blad och kvistar från trollhassel som har en sammandragande effekt samt förfinar och minskar porer. Passar bra för dig som har blandhy, eller om du har synliga ytliga blodkärl du vill dämpa. Funkar faktiskt även som botemedel mot inflammerade svullnader och blåmärken!

Köp här för 170 kr >>>

 

 

 

 

Klicka här för att se hela sortimentet från Neal’s Yard Remedies >>>